Snaga i vitalnost muškaraca

                                           Snaga i vitalnost muškaraca




Zbog utjecaja iz okoline, stresa i psihičkih činitelja koji se javljaju zbog poremećenih hormonalnih i vegetativnih funkcija, često se javljaju problemi potencije i orgazma­.

Suvremen način života nudi brojne prednosti, no ubrzan životni tempo, onečišćen okoliš, povećani zahtjevi na radnome mjestu te obiteljske obveze uzrokuju često ono što nazivamo stresom.

Na takvu situaciju vezuju se nepravilna prehrana, premalo odmora, ali i premalo kretanja, što izaziva ubrzano starenje i promjene koje bitno smanjuju kvalitetu života.
Muškarci su također izloženi prevelikim zahtjevima i pritiscima, kako na radnome mjestu tako i u privatnom životu. To dovodi do potrebe povećanja sposobnosti organizma da se prilagođava negativnim utjecajima kojima je izložen, uz istodobno ublažavanje promjena koje u organizmu izaziva proces starenja.

Muški organizam već se nakon 40. godine suočava s promjenama što ih uzrokuje poremećen hormonski status, koji uz stresan način života dovodi do različitih vegetativnih i psihičkih smetnji.

Nakon 40. godine naglo pada izlučivanje muškog hormona testosterona i androsterona, javljaju se nervoza, nesanica i iscrpljenost, česti su problemi s prostatom i seksualne teškoće.


Prostata je muška spolna žlijezda koja pomoću aktivnih tvari u sekretu koji izlučuje održava pokretljivost spermija, omogućuje njihovo preživljavanje i štiti muški reproduktivni sustav od infekcije.
Najodgovornija je za hormonalnu ravnotežu muškog organizma.

                                          Štetni utjecaji iz okoline i stres




Zbog štetnih utjecaja iz okoline i stresa te psihičkih činitelja koji se javljaju zbog poremećenih hormonalnih i vegetativnih funkcija, često se javljaju problemi potencije i orgazma.

Uzimanjem određenih dijelova nekih biljaka i životinjskih produkata mogu se učinkovito ublažiti takve tegobe.
Farmaceutska industrija je prihvatila dugogodišnja iskustva liječenja biljkama i oblikovala ih u prikladne dijetetske pripravke koji dugotrajnijim uzimanjem djelotvorno ublažavaju probleme.


                                                       Pirodni eliksiri

                         Ekstrakt bundevinih koštica, matična mliječ i ginseng


Kao pomoć u održavanju hormonalnog statusa muškarca često se primjenjuje ekstrakt  bundevinih  koštica. Poznato je da sadrže biološki aktivne fitosterole koji djeluju na prostatu tako što pomažu regulaciji hormonskog statusa i pravilnom radu mokraćnog sustava.

Vitamin E i selen, koji se također nalaze u bundevinim košticama, poznati su antioksidansi koji štite od ubrzana starenja organizma.

U osobito vrijedne tvari spada matična  mliječ (Gelle Royale), pčelinji proizvod koji se oduvijek smatrao eliksirom mladosti.
Bogat je brojnim sastojcima (ugljikohidrati, masti, masne kiseline, bjelančevine, aminokiseline, vitamini, minerali, elementi u tragovima).
Matična mliječ povećava potrošnju kisika u tkivima i stimulira stanični metabolizam. Dokazano je i njezino antibakterijsko, antibiotsko i baktericidno djelovanje. Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su i povećanje potencije.



Ginseng je biljka koja je izvanredan adaptogen, tj. poboljšava prilagodbu organizma na razne unutarnje poremećaje i vanjske, štetne utjecaje.
Korijen ginsenga  primjenjuje se kao sredstvo za profilaksu mnogih bolesti i negativnih utjecaja okoliša i suvremenog načina života.

Ginseng skraćuje vrijeme potrebno za fizički i psihički odmor nakon napornog rada ili aktivnosti.

              Članak o Ginsengu– ljekovitom korijenu afrodizijačkih svojstava, pročitajte ovdje,


Stimulacijom i jačanjem cijelog organizma dolazi i do poboljšanja seksualnih funkcija, što potvrđuju dokazi o boljoj pokretljivosti i produljenom životu spermija.

Redovitom primjenom djelotvornih tvari biljnog i životinjskog podrijetla svaki moderan, aktivan muškarac može pridonijeti vitalnosti organizma, poboljšati radne i seksualne sposobnosti te podići cjelokupnu kvalitetu vlastitog života.



                          Forever Vitolize Man - snažan dodatak prehrani za vitalnost muškarca.

  Više informacija o proizvodu možete pronaći na mojoj web stranici, te me slobodno kontaktirajte.





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ginko biloba - zdravstvene prednosti

Detox uz New C9 program- New Clean 9